Garantie

Hoe lang heb ik garantie?

Op alle bij NL Power Autostyling gekochte artikelen heeft u ten minste 1 jaar wettelijke garantie. Garantie is enkel van kracht wanneer u een geldig aankoopbewijs kunt overleggen. U kunt aanspraak maken op de garantie wanneer de klacht niet veroorzaakt is door: 
- Schade veroorzaakt door mens-, dier- of natuurgeweld 
- Ondeugdelijke montage (niet volgens gebruiksaanwijzing) 
- Oneigenlijk gebruik en beschadiging door opzet of nalatigheid 
- Schade door buitengewoon intensief gebruik 
- Vliegroest op RVS 

Mogelijk verwijzen wij u naar de servicedienst/helpdesk van de fabrikant voor een snellere afhandeling. Servicemedewerkers die technische kennis hebben over het specifieke apparaat en/of merk helpen u dan bij het oplossen van de artikelklacht. Uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van de klacht.

Reparatie

Ik heb een defect artikel ontvangen, wat moet ik doen?

NL Power Autostyling biedt producten aan van de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Toch kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat defect is . Vaak vindt u voor kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van de fabrikant/het merk en of op Google, Fora van autoclubs etc.

Kunt u in de gebruiksaanwijzing geen oplossing vinden, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Voor een snelle afhandeling vragen we u de afleverbon/factuur en artikelgegevens bij de hand te houden. 
Wanneer er geen oplossing is voor het probleem kunt u het product terugsturen. Meld dit binnen de zichttermijn door middel van het retourformulier dat te downloaden is op onze website. Het product wordt door ons naar de fabrikant teruggestuurd. Deze beoordeeld de retourzending en zal deze repareren en in het uiterste geval vervangen. Binnen 30 dagen krijgt u van ons een reactie op uw retourzending.

Wat moet ik doen wanneer het product buiten de zichttermijn stuk gaat?

Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Op de hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die u als consument heeft op basis van de wet. Meld uw defecte product door middel van het retourformulier dat te downloaden is op onze website. Het product wordt door ons beoordeeld en gerepareerd en in het uiterste geval vervangen. U krijgt geen geld teruggestort.

Moet ik verzendkosten betalen als ik iets retourneer?

U betaalt verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van bestellingen. Voor retourneren betaalt u ook verzendkosten. Retourneert u de gehele bestelling, dan gelden dezelfde regels. Als u bij een retour een nieuwe bestelling plaatst, brengen wij verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat of kleur.

Garagekosten

Wij zijn niet aansprakelijk voor de garagekosten die gemaakt worden door het in- en of uitbouwen van onze producten. Deze zijn voor u als klant. Het is belangrijk om pas een afspraak te maken bij uw garage wanneer u het product van ons hebt ontvangen.

Verlichting

Niet alle verlichting is voorzien van een E-keurmerk. Condensvorming kan optreden. Hierop wordt geen garantie gegeven. Dit condensprobleem kan door u als klant worden opgelost door de randen opnieuw af te kitten.

Annuleren bestelling

Als u een bestelling wilt annuleren moet u dit via de e-mail info@nlpower.com kenbaar aan ons maken. Wanneer het annuleren van een bestelling mogelijk is ontvangt u hier bericht over van ons. Wanneer wij producten speciaal voor u hebben besteld kunnen deze alleen moet goedkeuring van NL Power